Inscrieri

Școala Gimnazială Elf

19.03.2019

În cadrul primei etape de înscrieri în clasa pregătitoare 2019, derulată în perioada 4-15 martie 2019, au fost ocupate toate cele 100 de locuri din oferta educațională a Liceului Teoretic „Elf”, cu o suplimentare de 4 locuri pentru a veni în sprijinul familiilor cu frați.

Toți preșcolarii admiși vor fi înmatriculați în baza de date națională a sistemului de învățământ preuniversitar din România, urmând ca părinții acestora să fie invitați la școală în perioada 20-23 mai 2019, pentru semnarea contractelor de școlarizare și achitarea taxei de înscriere.

Mulțumim pentru încredere tuturor familiilor care ne-au ales!  De asemenea, mulțumim tuturor părinților actualilor și foștilor elevi, pentru recomandările făcute școlii noastre!

 

27.02.2019

S-au publicat procedurile pentru înscriere în clasa pregătitoare a anului școlar 2019-2020.  Acestea pot fi consultate în fișierul anexat  (secțiunea DESCARCA, din subsolul acestei pagini).

Stimați părinți,

Vă mulțumim pentru interesul față de oferta educațională a Liceului Teoretic „Elf”. Suntem onorați de numărul mare de solicitări primite până acum pentru clasa pregătitoare 2019. Ne-am dori foarte mult să le putem rezolva favorabil pe toate, însă pentru cele 100 de locuri disponibile s-au înregistrat până acum 209 cereri, astfel că vom fi nevoiți să aplicăm criteriile de departajare descrise în documentul atașat.

Începând din 4 martie, demarăm procedura de depunere a dosarului de înscriere, deodată cu toate celelalte școli din țară, însă prima etapă se va încheia în 15 martie 2019, astfel încât părinții elevilor care nu vor fi admiși pe unul din cele 100 locuri diponibile să aibă șansa de a depune un nou dosar de înscriere la școala dorită. Alternativ, există posibilitatea de a opta pentru repartizarea automată la școala de circumscripție, fără a mai fi nevoie de o nouă aplicație.

Precizăm că toate cererile de înscriere vor fi înregistrate în sistemul informatic integrat al învățământului din România, prin urmare un părinte nu poate depune solicitarea la două școli în același timp.

Indiferent de sediul pentru care optați, toate dosarele vor fi preluate la secretariatul Liceului Teoretic „Elf” din str. Theodor Mihaly nr. 56, în perioada 4-15 martie 2019, pe bază de programare telefonică prealabilă, la numerele de telefon precizate în procedura atașată.

Vă mulțumim pentru alegere,

Echipa managerială a Liceului Teoretic „Elf”

 

TAXA ȘCOLARĂ

Taxa școlară se achită în lunile septembrie-iulie, indiferent de prezenţa copilului la şcoală și acoperă toate cursurile oferite copiilor în intervalul orar 8:30-16 (mai puțin studiul instrumentului muzical, care se achită individual).  Nu sunt incluse în taxa şcolară: costul mesei, al rechizitelor şi manualelor şcolare, al uniformei, costurile aferente activităţilor extracurriculare (cercuri după ora 16, excursii, tabere etc.).

Detalii despre taxa scolara 2019-2020

CONTACT PENTRU ÎNSCRIERE   

Claudia Manea,
Secretar școlar

 

tel. 0731 100 022,
tel. 0751 799 853

Numărul de locuri disponibile în fiecare clasă: 25

Înscrierea celui de-al 26-lea elev se aprobă doar pentru cazuri speciale (frați ai actualilor elevi).

Nu se înmatriculează mai mult de 26 de elevi pe clasă.

Situația ocupării locurilor pentru anul școlar 2019-2020:

(cea mai recentă actualizare:   28 iunie 2019, ora 9:00) 

Liceul Teoretic „Elf”  -  strada Pascaly nr. 2-4, clase primare:

Clasa pregătitoare A - 25 elevi

Clasa pregătitoare B - 26 elevi

Clasa I A - 26 elevi

Clasa I B - 26 elevi

Clasa a II-a A - 25 elevi

Clasa a II-a B - 26 elevi

Clasa a III-a A - 24 elevi - 1 loc liber

Clasa a III-a B - 25 elevi

Clasa a IV-a A - 25 elevi

Clasa a IV-a B - 24 elevi - 1 loc liber

 

Liceul Teoretic „Elf” - strada Coșbuc nr. 1, clase primare:

Clasa pregătitoare C - 26 elevi

Clasa pregătitoare D - 26 elevi

Clasa I C - 26 elevi

Clasa I D - 26 elevi

Clasa a II-a C - 25 elevi

Clasa a II-a D - 26 elevi

Clasa a III-a C - 26 elevi

Clasa a III-a D - 26 elevi

Clasa a IV-a C - 25 elevi

Clasa a IV-a D - 24 elevi - 1 loc liber

 

Liceul Teoretic „Elf” - strada Teodor Mihaly nr. 56,
clase gimnaziale și de liceu:

Clasa a V-a A - 26 elevi

Clasa a V-a B - 26 elevi

Clasa a VI-a A - 25 elevi

Clasa a VI-a B - 25 elevi

Clasa a VII-a A - 22 elevi - 2 locuri libere

Clasa a VII-a B - 21 elevi - 4 locuri libere

Clasa a VIII-a - 25 elevi

Clasa a IX-a A - în curs de fomare;

Clasa a X-a - 22 elevi - 3 locuri libere

Clasa a XI-a - 25 elevi

 

  Oferta educațională pentru clasa pregătitoare 2019 - 2020:   

  • 50 locuri pentru sediul din str. Pascaly nr. 2-4

  • 50 locuri pentru sediul din str. George Coșbuc nr. 1

Pentru clasa pregătitoare vor fi înscriși cu prioritate copiii care sunt deja înmatriculați la Liceul Teoretic „Elf” - nivel preșcolar și care au frați mai mari înmatriculați la Liceul Teoretic „Elf”.

Părinții interesați de înscrierea în clasa pregătitoare la Liceul Teoretic „Elf” sunt invitați să completeze online formularul de preînscriere disponibil mai jos, specificând anul școlar pentru care doresc înscrierea și sediul pentru care optează.

FORMULAR ÎNREGISTRARE SOLICITARE ONLINE:

     INSCRIERE PREGATITOARE     

 Oferta educațională pentru GIMNAZIU, 2018-2019: 

Pentru clasa a V-a, sunt înscriși cu prioritate absolvenții ciclului primar de la Liceul Teoretic „Elf” și copiii care au frați înmatriculați la Liceul Teoretic „Elf”, nivelul preșcolar, primar, gimnazial sau liceal.

 

  TRANSFER la LICEUL TEORETIC  ELF  

Pentru copiii care frecventează o altă școală și ar dori să se mute la Liceul Teoretic „Elf”, vă invităm să înregistrați o cerere de transfer aici:

      Cereri TRANSFER     

La finalul fiecărui semestru, vom anunța numărul de locuri disponibile pentru fiecare clasă, iar elevii înscriși pentru transfer vor fi invitaţi la o testare a cunoştinţelor (limba română & matematică). Evaluarea va avea loc la sediul școlii noastre, din materia semestrului anterior.

Condiții pentru aprobarea transferului:


În măsura în care există locuri disponibile la clasa solicitată, elevii care doresc să se transfere la Liceul Teoretic „Elf” din alte şcoli vor fi invitaţi la o testare a cunoştinţelor (limba română & matematică), precum și la un interviu cu direcţiunea şcolii, însoţiţi de părinţi/susținătorii legali.

Condiții pentru aprobarea transferului:
- notă maximă la purtare;
- pentru clasele I-VIII: cel puțin nota 7 la evaluarea susținută la limba română și matematică.
- pentru liceu: cel puțin nota 8 la evaluarea susținută la matematică și una din materiile de profil (biologie/fizică/chimie  la alegere).


În cazul în care există mai multe solicitări pentru un singur loc, aprobarea transferului se va realiza în ordinea descrescătoare a mediei obținute la cele două probe. Elevii care au frați deja înmatriculați la Liceul Elf vor avea prioritate.

Dacă criteriile de mai sus sunt îndeplinite și există loc disponibil în clasa solicitată, Liceul Teoretic Elf vă eliberează o cerere de transfer cu acordul nostru, pe care urmează să o depuneți la școala de proveniență.

Transferul va fi încheiat numai după ce școala de proveniență aprobă cererea de transfer.

Documente necesare pentru înscrierea  prin transfer:

  • cererea de transfer - se obține de la scertariatul Liceului Teoretic „Elf”;
  • copie după certificatul de naştere al copilului – se prezintă și originalul;
  • copie după actele de identitate ale părinților/reprezentanților legali – se prezintă și originalul;
  • copie după fişa medicală – se obţine de la medicul de familie sau de la şcoala de unde provine elevul;
  • copie după raportul de evaluare la finalul clasei pregătitoare (dacă e cazul).
    (Foaia matricolă va fi transmisă între școli, fără implicarea părinților.)

Descarca

Galerie foto

Carnavalul cartilor
Inscrieri