Despre noi

Liceul Teoretic „Elf” este o instituție de învățământ particular acreditată de Ministerul Educației din România pentru nivelul preșcolar, primar și gimnazial și autorizată pentru nivelul de învățământ liceal.  Începând din anul școlar 2017-2018, va funcționa în Cluj-Napoca cu cinci grădinițe, două școli primare și un sediu pentru ciclul gimnazial și liceal.

Încă de la prima promoție de absolvenți de gimnaziu (2007), Școala „Elf” s-a clasat în fiecare an printre cele mai bune școli din Cluj, în funcție de rezultatele absolvenților clasei a VIII-a la Evaluarea Națională.  Însă Școala „Elf” este, în primul rând, o școală în care elevii se simt bine și învață cu plăcere, o școală în care fiecare copil este apreciat și este sprijinit să își desopere și dezvolte înclinațiile naturale, deopotrivă cu dezvoltarea abilităților de învățare.

”Am visat acum mai mult de zece ani la o școală în care copiii să învețe cu plăcere, să simtă că ceea ce învață la școală le este util nu numai pentru viitoarea carieră, dar și pentru prezent, am visat la o școală în care copiii să poată învăța tot ce eu nu am avut șansa să învăț în școală când aveam vârsta lor. Am visat ca absolvenții noștri să ne viziteze cu plăcere chiar și după ce și-au terminat studiile la noi, am visat că aceștia vor deveni adulți capabili să se adapteze la orice schimbare, să se implice în comunitatea în care trăiesc și să devină adulți agreabili, cu care îți face plăcere să faci conversație. O mare parte din aceste vise s-au împlinit, iar eu sunt fericită să constat că nivelul de calitate al educației oferite de Grădinițele Țăndărică și continuate în Școala Elf este recunoscut de Ministerul Educației, care ne-a acordat acreditarea pentru toate cele 3 niveluri de învățământ: preșcolar, primar și gimnazial. Pentru acest lucru le mulțumesc din suflet dascălilor dedicați alături de care am construit aceste instituții de învățământ și părinților care au avut încredere în Școala ”Elf” atunci când am deschis porțile primei școli particulare din Cluj. Pentru mine personal, Școala Elf este împlinirea unui vis.”

Marcela Pop, Director general, Liceul Teoretic „Elf”

Descarca

Galerie foto

Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi