pregatitoare

De 18 ani, printre cele mai bune școli din Cluj-Napoca!

absolventi 2014

De 18 ani, printre cele mai bune școli din Cluj-Napoca!

liceu

Clasa a IX-a din septembrie 2017!

Fundatia Tandarica - Scoala si gradinite particulare in Cluj-Napoca

Grădinițele Țăndărică

Grădinițele Țăndărică

Grădinița Țăndărică și-a început activitatea în 1995 și a fost una dintre primele grădinițe particulare în limba engleză din Cluj-Napoca. Anul 1999 a fost anul în care s-au deschis porțile primei școli particulare din Cluj-Napoca, Școala „Elf”, care și-a continuat oferta educațională cu ciclul gimnazial, în septembrie 2003, apoi cu ciclul liceal din 2017.

INTRA
Școala Gimnazială Elf

Școala Gimnazială Elf

Liceul Teoretic „Elf” este acreditat pentru ciclul primar și gimnazial și autorizat pentru ciclul liceal. Misiunea școlii noastre este dezvoltarea globală a personalității fiecărui elev, în funcție de aptitudinile individuale, într-un mediu cald și prietenos.

INTRA
Liceul Teoretic Elf

Liceul Teoretic Elf

Școala Gimnazială „Elf” își extinde oferta educațională la nivel liceal, din septembrie 2015!

INTRA
Catering Tandarica

Catering Tandarica

Oferim servicii pentru toate vârstele şi facem faţa tuturor exigentelor. Succesul nostru are la baza experienţa şi devotamentul personalului, calitatea serviciilor precum şi raportul calitate-preţ ce sfidează orice concurenţă.

INTRA
Despre noi

Despre noi

Liceul Teoretic „Elf” este o instituție de învățământ particular acreditată de Ministerul Educației din România pentru nivelul preșcolar, primar și gimnazial și autorizată pentru nivelul de învățământ liceal. Începând din anul școlar 2017-2018, va funcționa în Cluj-Napoca cu cinci grădinițe, două școli primare și un sediu pentru ciclul gimnazial și liceal.

mai mult...

noutati