Liceul Teoretic Elf


Liceul Teoretic ElfÎn mod constant printre primele școli din județul Cluj, după o experiență de peste 20 de ani în învățământul preuniversitar, Școala Gimnazială „Elf” își propune extinderea ofertei educaționale la nivel de liceu.

Liceul Teoretic „Elf” funcționează din septembrie 2017, cu o clasă a IX-a, specializarea „Științele naturii”, oferind module de dezvoltare personală și de pregătire suplimentară pentru bacalaureat și admiterea la facultate.

Colaboratorii noștri sunt profesori cu experiență, dar în același timp deschiși și dispuși să învețe în permanență. Sunt oameni entuziaști, care au acceptat provocarea de a face parte din echipa noastră.

Împreună, vom construi un liceu care să răspundă nevoilor identificate de părinți și elevi:  lecții predate într-o manieră interesantă, preocupare constantă pentru dezvoltarea complexă a elevilor, într-un mediu cald și sigur.

Vom iniția colaborări cu mediul universitar, vom continua să organizăm schimburi de experiență cu școli din alte țări și, un aspect foarte important pentru noi, vom crea un cadru care să permită comunicarea constantă cu părinții elevilor noștri.

 De ce Liceul ELF? 

• Pentru că este ALTFEL!

• Pentru că lucrezi cu profesori entuziaști și bine pregătiți.

• Pentru că îți oferă sprijin în dezvoltarea personală complexă.

• Pentru că te pregătește pentru BAC începând din clasa a IX-a.

• Pentru că te pregătește pentru admiterea la facultate și pentru viață.

• Pentru că nu ai nevoie de meditații și te poți bucura de timpul liber.

 

noutati

Articole recomandate

Oferta educațională pentru liceu

02 Aprilie 2015

Oferta educațională pentru liceu

De ce Liceul ELF? Pentru că este ALTFEL! Pentru că lucrezi cu profesori entuziaști și bine pregătiți. Pentru că îți oferă sprijin în dezvoltarea personală complexă. Pentru că te pregătește pentru BAC începând din clasa a IX-a. Pentru că te pregătește pentru admiterea la facultate și pentru viață. Pentru că nu ai nevoie de meditații și te poți bucura de timpul liber.