Școala Gimnazială Elf

Despre noi
02Iul

Cine suntem?

Prima școală particulară din Cluj acreditată de Ministerul Educației, Cercetării și Inovării pentru clasele I-VIII și-a deschis porțile în 15 septembrie 1999, în cadrul Fundației Țăndărică, inaugurată de catre doamna Marcela Pop, profesor de limba engleză.

Cine suntem?

Programul educațional al Școlii Elf se desfășoară între orele 8.00-16.00, interval în care elevii parcurg orele obligatorii conform curriculei naţionale, cu predare în limba română, dar şi orele din oferta specială a școlii: informatică, 2 limbi străine, teatru în limba engleză, dans, studiu de instrument, 1-2 ore de teme zilnic. Orele de teme sunt programate de regulă înainte de ora 12 pentru elevii claselor primare, astfel încât aceștia să poată lucra mai eficient la limba română și matematică. Copiii pot servi și prânzul la școală, în sala de mese special amenajată. De-a lungul celor peste 10 ani de activitate, elevii Școlii „Elf” au obținut rezultate extraordinare la o serie de concursuri școlare și extrașcolare, premii internaționale la teatru, instrument sau proiecte educaționale.

Încă de la prima promoție de absolvenți ai ciclului gimnazial (din 2007), Școala „Elf” s-a menținut în fiecare an printre primele școli din județ în clasamentul după media de admitere în liceu.

După 15 ani de existență, școala noastră se definește prin:
o echipă de dascăli minunați, profesioniști și dedicați, care în fiecare an școlar implementează un număr mare de programe deosebite, menite să ofere elevilor noștri o educație completă, dincolo de curricula obligatorie;
cei peste 200 de elevi care în fiecare an școlar obțin o serie de rezultate deosebite la Evaluarea Națională, la concursuri școlare și extrașcolare, olimpiade, premii internaționale;
opt promoții de absolvenți, care prin rezultatele excelente la Evaluarea Națională au plasat Școala Elf printre primele școli din județ, după media de admitere în liceu.

Inapoi
3719 vizualizari

Adauga un comentariu