Școala Gimnazială Elf

27Iun

Rezultate Evaluare Nationala 2018

Promoția Elf 2018 - Locul I pe judet după media de admitere!

După ce s-a publicat ierarhia candidaților din județul Cluj după media de admitere, am constatat că Liceul Teoretic „Elf” ocupă:

Locul I pe județ după media de admitere9,35!
Locul I pe județ după media la proba de matematică9, 25!
Locul II pe județ după media la Evaluarea Națională9,25!
Locul III pe județ după media la proba de limba română9,26!

Mulțumim, dragi absolvenți ai Promoției Elf 2018!
Mulțumim, Cîrcu Marinela și Stînga Iulia!

Rezultate Evaluare Nationala 2018

Cea mai mare bucurie este că 17 din cei 24 de absolvenți vor rămâne mai departe alături de noi, în clasa a IX-a!

Mesaj din partea doamnei diriginte, Adriana Boilă:

„Nu e un secret pentru cei care știu mai multe despre mine că iubesc păpădiile. Ceea ce nu știu mulți, este că unul dintre motive este acela că întotdeauna am asociat pălăriile transparente și fine de păpădie cu voi, dragii mei, cu delicatețea voastră, cu dorința zborului și căutarea voastră, dar și cu forța pe care o dovediți, optimismul, veselia și vioiciunea care vă caracterizează.

Azi, când călătoria voastră încremenește pentru o secundă, timp suficient pentru întrebări esențiale, pentru retrospective si priviri aruncate cercetător și curios spre viitor, vă doresc să fiți asemenea semințelor de păpădie: încrezători în zborul vostru, atenți tot timpul la ofertele de destin care se aștern în calea voastră, la întâlnirile esențiale ale vieții pe care nu trebuie să le ratați.

Vă urez să aveți vise fără număr și pofta nebună de a realiza cât mai multe dintre ele, și să învățați de la sămânța de păpădie ce e perseveranța, cum să fiți curajoși în a înfăptui lucruri simple, cum să deveniți mesaj de bucurie, cum să fiți modești, dar mai ales integri, buni, autentici. Și nu uitați: cine crede în zbor e stăpân peste zare!”

Cu drag,
Doamna dirigintă,
prof. Adriana Boilă

 

Inapoi
3721 vizualizari