Grădinițele Țăndărică

Curriculum
04Iul

Program sportiv

PROGRAMUL SPORTIV AL GRĂDINIȚEI ȚĂNDĂRICĂ

Program sportiv

Între 0-5 ani, copilul cunoaște cea mai accelerată etapă a evoluției sale, atât în plan cognitiv, emoțional, cât și fizic.

S-a demonstrat că sportul și activitatea sportivă organizată ajută substanțial la dezvoltarea abilităților motrice dar și socio-emoționale ale copilului. O dată cu dezvoltarea tehnologiei, copiii petrec tot mai mult timp în fața calculatorului, a televizorului și mai puțin timp în aer liber, implicați în activități ce presupun mișcare. Sportul, pe lângă beneficiile directe pe care le implică (dezvoltare fizică armonioasă, îndemânare, flexibilitate, rezistență, forță) va ajuta copilul în deprinderea regulilor, dezvoltarea responsabilizării sale și a corectitudinii în raport cu ceilalți, regularizarea somnului, creșterea adaptabilității și a toleranței, sau dezvoltarea stimei de sine și a perseverenței.

Dorim să fim o grădiniță care încurajează și susține activitatea fizică a copiilor și să ne asigurăm că transmitem părinților în mod constant beneficiile imense pe care sportul le are în viața celor mici.

Oferta actuală de cursuri opționale sportive este o ofertă variată și concepută în așa fel încât, pentru fiecare copil, indiferent de vârstă, să existe opțiunea unui sport care să i se potrivească.

Cursurile opționale sportive ale grădiniței noastre sunt:

1. Curs de înot –prof. Nicolae Pop
2. Curs de atletism –prof. Mihaela Prunduș
3. Curs de baschet – prof. Mircea Batin
4. Curs de tenis
5. Curs de auto-apărare – Cesardo DaSilva

Program sportiv_0

Inapoi
2137 vizualizari